Γιατί κολλάει το φαγητό – τεστ αυγών

Το τεστ Wok και αυγών – απέτυχε ή πέρασε; Δείτε το βίντεο και δοκιμάστε με το γουόκ ή το τηγάνι σας από ανθρακούχο χάλυβα.
Ζεσταίνουμε καλά το γουόκ πριν προσθέσουμε μαγειρικό λάδι. Το γουόκ είναι αρκετά ζεστό όταν αρχίζει να καπνίζει.
Ρίξτε μαγειρικό λάδι στις πλευρές, ώστε να ρέει προς το κέντρο, και στη συνέχεια στροβιλίστε το.

Εάν δεν ζεστάνετε το γουόκ πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, οι αντικολλητικές ιδιότητες της επιφάνειας δεν θα ενεργοποιηθούν

Εάν δεν ζεστάνετε το γουόκ πριν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, η επιφάνεια δεν θα έχει αντικολλητικές ιδιότητες. Το φαγητό θα κολλήσει κατά το μαγείρεμα.

Η θερμοκρασία προθέρμανσης γίνεται λιγότερο κρίσιμη με την πάροδο του χρόνου. Όσο πιο συχνά και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε το γουόκ, τόσο πιο αποτελεσματικές θα είναι οι αντικολλητικές ιδιότητες και θα απαιτείται λιγότερο λάδι.